Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Η παρουσίαση του βιβλίου μας 2/9/14Άλλη μια παρουσίαση του βιβλίου μας έφτασε στο τέλος της, ευχαριστούμε τα παιδιά και τους μεγάλους που ήρθαν στην παρέα της κυρίας Σιντορέ και μας γέμισαν χαρά! Ας ρίξουμε μια ματιά στις εικόνες που μιλάνε σαν χίλιες λέξεις...


Τα παιδιά μαζεύτηκαν από νωρίς στο δημοτικό σχολείο του Κατσαμπά στο Ηράκλειο. Εμείς είχαμε ήδη στήσει το σκηνικό μας που δεν ήταν άλλο από μια τάξη... με μουσικές πινελιές.

Στην αρχή καλωσορίσαμε τους μικρούς μας φίλους με παιχνίδια ενεργοποίησης, όλοι ήταν πρόθυμοι να πάρουν μέρος! 


Παιχνίδια ενεργοποίησης πριν την παρουσίαση του βιβλίου


Στη συνέχεια διαβάσαμε την ιστορία βλέποντας τις εικόνες!
Η ιστορία της Μυρσίνης που... μισεί την ορθογραφίαΜαζί μας ήταν η Ιωάννα Καρανίκα, ή αλλιώς, η γλυκιά φωνή της κυρίας Σιντορέ.

Η Ιωάννα Καρανίκα μιλάει για τη συμμετοχή της στο CD της ορθογραφίαςΜικροί και μεγάλοι παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τα παιδιά της παιδικής χορωδίας του Δήμου Ηρακλείου που παρέα με την Ιωάννα Καρανίκα πλημμύρισαν τη σκηνή με χορό και τραγούδια.Τα τραγούδια παρουσιάστηκαν με τη συνοδεία των χορογραφιών και των σκηνικών του μιούζικαλ "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία".
Η χορογραφία του τραγουδιού "ήτα - ήτα"


Τα παιδιά του κοινού δεν έμειναν αμέτοχα, ανέβηκαν κι εκείνα στη σκηνή όπου τραγούδησαν και χόρεψαν τα τραγούδια της ορθογραφίας.
Η Γιώτα η γατούλα τραγουδάει με την παρέα της


Αυτά κι άλλα πολλά έγιναν στο Δημοτικό του Κατσαμπά!
Ευχαριστούμε πολύ τον πολιτιστικό σύλλογο για τη φιλοξενία, τον Κρητικό Φούρνο και το κατάστημα ρούχων 0.38 για τη χορηγία!
Τα κοστούμια των παιδιών είναι της σχεδιάστριας Αφροδίτης Νησωτάκη και τα σκηνικά του Πάνου Τσίκου.
Μέχρι την επόμενη παρουσίαση μας μην ξεχνάτε... 
να διασκεδάζετε μαθαίνοντας και να μαθαίνετε διασκεδάζοντας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου