Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Το μιούζικαλ της μουσικής ορθογραφίας στο Αρκαλοχώρι!

Τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 20:00 θα σας περιμένουμε στο Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου για να σας δείξουμε πώς η ορθογραφία, αν ντυθεί με νότες μπορεί, να σας χαρίσει μια υπέροχη παράσταση!
 Εδώ θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την παράσταση αυτή και θα έχετε τη δυνατότητα να προσκαλέσετε στην εκδήλωση φίλους σας μέσω Facebook.



Λόγω της οικονομικής συγκυρίας, πολλές εκδηλώσεις που θα γίνονταν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης ακυρώθηκαν. Έτσι οι παραστάσεις μας στο Ηράκλειο και στα Χανιά δε θα γίνουν, συνεπώς θα είναι η μοναδική ευκαιρία για τους φίλους μας να παρακολουθήσουν την παράσταση με τα τραγούδια της ορθογραφίας που τόσο έχουν αγαπήσει. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.




Η παράσταση αυτή πραγματοποιείται στα πλαίσια του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Αρκαλοχωρίου το οποίο ξεκινά στις 2 Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις που αξίζουν την παρουσία σας, όπως βλέπετε στο πρόγραμμα παρακάτω.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις περσινές παραστάσεις της κυρία Σιντορέ και να πάρετε μια μικρή γεύση από το τι θα δείτε στο Αρκαλοχώρι!

Σκέφτεστε κανέναν καλύτερο τρόπο για να υποδεχθείτε τη νέα σχολική χρονιά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου