Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η ραδιοφωνική μας εκπομπή ξεκινά ξανά!

Τα σχολεία άνοιξαν, οι διακοπές τέλειωσαν και όλα μπαίνουν σε μια σειρά. Έτσι και η εκπομπή μας επιστρέφει στα ραδιόφωνα των μικρών και των μεγάλων μας φίλων. Με ενθουσιασμό και θετική διάθεση θα σας κάνουμε παρέα κάθε Παρασκευή στις 6 παίζοντας ζωντανά με τους μικρούς μας συμμετέχοντες το παιχνίδι "Η κυρία Σιντορέ και οι τρεις δοκιμασίες" στο αγαπημένο ραδιόφωνο για παιδιά Radio Family 89,5. Στο ραδιοφωνικό παιχνίδι μας όλοι περνούν μια υπέροχη ώρα και κερδίζουν δώρα!


Όλοι μπορούν να βρεθούν στην παρέα μας με τους παρακάτω τρόπους:

1) Δηλώστε συμμετοχή τηλεφωνώντας στο 2811112344 ή στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα μας στο Face Book για να έρθετε στο στούντιο του Radio Family 89,5 στην Αμμουδάρα Ηρακλείου Κρήτης και να παίξουμε μαζί από κοντά.
2) Αν δεν γίνεται να έρθετε στο στούντιο μπορείτε να παίξετε και τηλεφωνικά μαζί μας. Ακούστε την εκπομπή μας και τη στιγμή που θα σας το ζητήσουμε μπορείτε να τηλεφωνήσετε, να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση και να κερδίσετε ένα δώρο που θα σας το στείλουμε όπου κι αν βρίσκεστε!
3) Και για τους φίλους μας στο Face Book υπάρχει ακόμα μια επιλογή, βρείτε στη σελίδα μας τη φωτογραφία που ανεβάζουμε κάθε Παρασκευή κατά τη διάρκεια της εκπομπής, κάντε μας ένα σχόλιο και διεκδικήστε το δώρο της εβδομάδας!


Όλες οι συμμετοχές είναι εντελώς δωρεάν καθώς ο στόχος μας είναι να επικοινωνούμε με τους ακροατές μας, να γνωριζόμαστε και να τους χαρίζουμε δωράκια!

Ακούστε μας στην περιοχή του Ηρακλείου από το ραδιόφωνο σας στους 89,5 FM και διαδικτυακά κάνοντας κλικ εδώ!

Τι περιμένετε λοιπόν; Ελάτε να παίξουμε κι ακούστε μας κάθε Παρασκευή στις 6 με 7:30!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου