Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016

Οι τέσσερις πτώσεις σε ένα χωριό της Κρήτης...

Δημιουργικότητα, ελευθερία έκφρασης και επικοινωνιακό στιλ, αυτά είναι τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν οι μαθητές της Β' τάξης του Σ.Ε.Π. Ηρακλείου για να μάθουν μαθηματικά, γραμματική, ορθογραφία κ.α.. Στο τέλος της σχολικής χρονιάς επέλεξαν τα αγαπημένα τους στιγμιότυπα και τα βιντεοσκόπησαν για να τα μοιραστούν με άλλα παιδιά και εκπαιδευτικούς απ' όλη την Ελλάδα... Απολαύστε τα!...κι έρχεται η ώρα να μάθουμε τις τέσσερις πτώσεις...
με αυτά τα παράξενα ονόματα, τις μικρές ή μεγάλες αλλαγές που προκαλούν στις καταλήξεις των ουσιαστικών και με τα διαφορετικά άρθρα, κι όλα αυτά και στα τρία γένη! Πώς να τα χωρέσει το μικρό μας μυαλουδάκι που τρέχει συνεχώς στο παιχνίδι; Είναι απλό... θα τις μάθουμε παίζοντας! Αυτό κάναμε λοιπόν και σας παρουσιάζουμε το αποτέλεσμα στο βίντεο που ακολουθεί... εμείς το διασκεδάσαμε, ελπίζουμε κι εσείς!

Δείτε το βίντεο με ένα κλικ στην παρακάτω εικόνα:

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά της Β' τάξης (2015) του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας για την όμορφη συνεργασία καθώς επίσης και τους γονείς τους που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την προβολή των βίντεο.

Μείνετε στην παρέα μας γιατί έρχονται σύντομα κι άλλα βίντεο με τα παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου