Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Αόριστος = Χθες μια στιγμή!

Δημιουργικότητα, ελευθερία έκφρασης και επικοινωνιακό στιλ, αυτά είναι τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν οι μαθητές της Β' τάξης του Σ.Ε.Π. Ηρακλείου για να μάθουν μαθηματικά, γραμματική, ορθογραφία κ.α.. Στο τέλος της σχολικής χρονιάς επέλεξαν τα αγαπημένα τους στιγμιότυπα και τα βιντεοσκόπησαν για να τα μοιραστούν με άλλα παιδιά και εκπαιδευτικούς απ' όλη την Ελλάδα... Απολαύστε τα!

Αόριστος = "χθες μια στιγμή", το γνωρίζουμε... αλλά καμιά φορά μπερδευόμαστε... πώς να το απομνημονεύσουμε μια για πάντα;
Μα φυσικά με ένα τραγούδι. Αυτό σκεφτήκαμε κι εμείς και φτιάξαμε όλοι μαζί τα στιχάκια, διαλέξαμε τη μελωδία, την συνοδεύσαμε με τις κατάλληλες κινήσεις κι έτοιμο το σκετσάκι μας! Το τραγουδήσαμε όλοι μαζί ξανά και ξανά και τέλος επιλέξαμε τον Αλέξανδρο για να σας το παρουσιάσει στο παρακάτω βίντεο!
Δείτε το βίντεο με ένα κλικ στην παρακάτω εικόνα:

Ευχαριστούμε πολύ τα παιδιά της Β' τάξης (2015) του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας για την όμορφη συνεργασία καθώς επίσης και τους γονείς τους που έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την προβολή των βίντεο.

Μείνετε στην παρέα μας γιατί έρχονται σύντομα κι άλλα βίντεο με τα παιδιά!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου