Τετάρτη 6 Ιουνίου 2018

Καλοκαιρινή παύση για τις παραστάσεις της κυρίας Σιντορέ

   Η σχολική χρονιά τελειώνει κι έτσι ολοκληρώνονται και οι παραστάσεις της ομάδας "Σιντορέ και Ντορεμί" (περισσότερα). Πήγαμε σε δημοτικά και νηπιαγωγεία στο Ηράκλειο και στα γύρω χωριά, στο Ρέθυμνο, στα Χανιά, στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη κι όχι μόνο!
Ταυτόχρονα παίζονταν παραστάσεις για σχολεία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στις εκδόσεις Ίτανος για τα σχολεία που ήθελαν να συνδυάσουν την παράσταση με την ξενάγηση στο τυπογραφείο.
 


Σε αυτό το μοναδικό ταξίδι χαρίσαμε πολλή αγάπη και πήραμε ακόμα περισσότερη. Παρουσιάζοντας την παράσταση " Η κυρία Σιντορε και η γραμματική σαν παραμυθι" στα σχολεία ήθελα να δώσω έμπνευση στους εκπαιδευτικούς και να τους δείξω έναν διαφορετικό τρόπο διδασκαλίας της γραμματικής  ταυτόχρονα ήθελα να δείξω στα παιδιά ότι όλα όσα μαθαίνουν καθημερινά μπορεί να είναι παραμυθένια, μαγευτικά και μελωδικά  αρκεί να τα κοιτάζουμε με μια διαφορετική ματιά.

   Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Γιώργο, την Αγγελική και την Ελένη, τους πρωταγωνιστές της παράστασης και όλες της δασκάλες που υποδέχτηκαν θερμά το έργο μας και εξέφρασαν με όμορφα λόγια τη στήριξη και τον ενθουσιασμό τους για τη δουλειά μας!

Από τον Σεπτέμβρη θα συνεχίσουμε ακάθεκτοι να παρουσιάζουμε τη γραμματική στην παραμυθένια της εκδοχή, ώσπου να γίνει το πιο αγαπητό μάθημα για όλα τα παιδιά και τους δασκάλους!! Θα χαρούμε να έρθουμε και στο δικό σας σχολείο!

Καλό καλοκαίρι!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου