Μιούζικαλ 1

Το βιβλίο "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία" έγινε μιούζικαλ! 


Το καλοκαίρι του 2014 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό του Ηρακλείου η παράσταση "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία". Μια παράσταση που έδειξε στα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς ότι η μάθηση μπορεί να γίνει διασκέδαση, δημιουργία και απολαυστική εμπειρία ακόμα κι αν μιλάμε για ένα ανιαρό αντικείμενο όπως η ορθογραφία.

Τα σκηνικά είχαν σαν θέμα τα γράμματα. Τα φωτεινά αυτά γράμματα έδωσαν μια μαγική ατμόσφαιρα στη γεμάτη συντελεστές σκηνή.


Συντελεστές
Κείμενα-Χορογραφίες-Παραγωγή-Διοργάνωση: Μαρία Καριωτάκη
Σκηνοθεσία: Δομήνικος Ταβερναράκης
Πρωτότυπες μουσικές συνθέσεις και ενορχήστρωση: Δημήτρης Βασμαρής
Καλλιτεχνικός διευθυντής και μαέστρος της ορχήστρας: Λεωνίδας Τζωρτζάκης
Μαέστρος παιδικής χορωδίας: Γιάννης Ιδωμενέως
Ηθοποιοί: Ίριδα Τσιγάρα, Δομίνικος Ταβερναράκης, Μαριάντζελα Σουλτάτου
Στο έργο επίσης, συμμετείχαν δεκάδες παιδιά και μουσικοί από τη χορωδία και τη φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου.

Μια μαγευτική βραδιά:

Τα κοστούμια και τα σκηνικά ήταν εμπνευσμένα από την εικονογράφηση του βιβλίου.
Τα παιδιά, οι ηθοποιοί και οι μουσικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ήταν μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό, και χαμόγελα. Το διασκέδασαν όλοι επί σκηνής!


Το κοινό πλημμύρισε το κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης. Με μεγάλη προσοχή και σεβασμό παρακολούθησαν όσα είχαμε ετοιμάσει. Η ικανοποίηση και  ο ενθουσιασμός που έδειξε το κοινό μετά την παράσταση ήταν για εμάς τους συντελεστές η μεγαλύτερη πληρωμή!Μια μικρή γεύση από το Μιούζικαλ "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία" που παίχτηκε με μεγάλη επιτυχία στις 13/06/2014 στο κηποθέατρο "Ν. Καζαντζάκης" στο Ηράκλειο. Κάντε κλικ στις εικόνες για να δείτε τα βίντεο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου