Ευχαριστίες

Το βιβλίο «Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία» δεν είναι μια δημιουργία ενός μόνο ατόμου, περιλαμβάνει τη δουλειά, το μεράκι και τη συνεργασία πολλών που ίσως να μην είναι καν στους συντελεστές. Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε και δημόσια όλους όσους συμμετείχαν στη διαδικασία δημιουργίας αυτής της δουλειάς, εκτός των βασικών συντελεστών.

Ευχαριστούμε πολύ:


Το Γιάννη Παπαδάτο (Επίκουρο Καθηγητή Λογοτεχνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου) για την υποστήριξή του και τη συμβολή του στη βελτίωση του κειμένου της ιστορίας.

Την εκπαιδευτικό Πόπη Σαρμπεζούδη για τη συμβολή της στη διαμόρφωση των δραστηριοτήτων που συνοδεύουν κάθε τραγούδι.

Τα παιδιά των τάξεων που συνέβαλλαν στη δημιουργία των τραγουδιών και των δραστηριοτήτων: Α΄ τάξη 3ου Δ.Σ. Γαζίου Ηρακλείου (2009), Α΄ τάξη 1ου Δ.Σ. Νέας Αλικαρνασσού Ηρακλείου (2010), Α΄ τάξη 11ου Δ.Σ. Ρόδου (2011), Γ΄ και Ε΄ τάξη Δ.Σ. Προφήτη Ηλία Ηρακλείου (2012).

Τον Μάνο Παπαδάκη για την πολύτιμη βοήθειά του στο έργο μας.

Τη Μαρία Κουτσουμπάρη που ήταν ο συνδετικός μας κρίκος.

Το φωτογράφο Αλέξη Καστελλιανάκη για τις ωραίες φωτογραφίες που υπάρχουν στο βιβλίο. 

Την εκδότριά μας Κάλλια Δετοράκη που πίστεψε σε αυτό το βιβλίο και το αγκάλιασε με τη δημιουργικότητα και την εργατικότητά της.

Τους μικρούς μας αναγνώστες που με την αγάπη τους για το έργο μας μας δίνουν χαρά και θάρρος για να συνεχίζουμε την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου